• Radikalt könsförtryck från S kvinnor i Stenungsund? 

  Jeanette Olsson (S) försöker skuld belägga det manliga könet och om man inte delar  radikala vänster politiska populistiska åsikter om så är man verkligen ett manligt monster.

  För att få ut så mycket provokativt som möjligt som ska ge stöd för Jeanettes eget påstådda könsförtryck så gör hon tydligen provokativa saker som att till exempel stå utanför Systembolaget i Stenungsund och politiskt konfrontera människor som med surt skattade pengar köper varor på systemet. Folk har alltså gått till bolaget för att köpa, inte för att bli konfronterade av radikala politiska åsikter. Klart att personer kan bli förbannade om de blir påhoppade oavsett vilken politiska åsikter man har.

  När folk blir förbannade så tappar de ibland fattningen med följden att hårda utryck användes. Radikala politiska åsikter behöver en stark påstådd politisk fiende. För att ge näring till radikala åsikter är det då lämpligt att just vara så provocerande som det bara går. Totalitära politiska åsikter har alltid behövt en yttre fiende som man kan skylla allt ont på. Så gjorde Hitler, Pol Pot, Stalin. Jeanette tycks nu ha utsett mannen som nästa fiende.

  Som sagt det är roligt att läsa Jeanettes insändare. Vi lever i världens mest jämställda land och ändå letar Jeanette efter en politisk yttre fiende som i verkligheten utanför de radikala åsikterna består av halva Sveriges befolkning. Kan vara dags för några djupa andetag å lite eftertänksamhet istället för att provocera folk. Det tror jag både S-kvinnor och systemets kunder mår bättre av. 

  Gert Kjellberg 

  Tjörnpartiet 

  Relaterade artiklar
  Fler artiklar