Elin Hermansson utsedd till Årets projektledare 2017. Pressfoto

Hermansson bäst på projekt

Hon leder Hållbar Kemi i Stenungsund, som vill få till rejäla förändringar inom petrokemin. Nu har Elin Hermansson utsetts till årets projektledare.

Det är företaget Cowi som delar ut priset till Årets projektledare. En enig jury valde i år att ge det till Elin Hermansson som leder arbetet med Hållbar Kemi 2030, där företag inom den kemiska industrin i i Stenungsund gått samman för att ställa om till en mer hållbar produktion.

− Att vårt jobb i Hållbar Kemi 2030 uppmärksammas betyder att även andra tycker att vi gör ett bra och viktigt jobb. Jag tror stenhårt på visionen. Omställning till förnybara och återvunna råvaror kommer ske så snart vi har rätt politiska förutsättningar och när det finns en efterfrågan från våra kunder, säger Elin Hermansson i ett pressmeddelande.

Det är tredje året i rad som priset delas ut. Årets motivering löd:

”Vinnaren av ”Årets Projektledare 2017” är en hållbarhetsorienterad och driven projektledare som har en förmåga att få berörda intressenter att arbeta mot samma mål. Vinnaren har visat på starkt driv och engagemang då hon jobbar mot en stor vision med tunga bolag i ryggen. Elin har även visat att hon har klarat att bryta ner visionen och kan visa resultat av mindre delmål. Detta gör vinnaren väl förtjänt av detta pris! ”

Lotta Hohner

lotta.hohner@lokaltidningensto.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar