Hockey-Hanna mest lästa sportartikeln

Här är de fem mest lästa sportartiklarna i Lokaltidningen STO 2016.

5) Vallen vann måstematchen mot Skepplanda på bortaplan, en match som spelades i extrem värme i slutet av juli. ”Du kanske var ute och njöt av solen, men tjejerna som spelade där i lördags, de njöt inte”, säger Vallens tränare Michael Jivby.

4) Tjörnklubben GF Atletica arrangerade DM i april och la själva beslag på flera medaljer. Dessutom kvalificerade sig både Elsa Olsson och Hilda Martinsdottir till junior-SM som avgjordes i Halmstad i mitten av maj.

3) Moa Fors, SHK, fick en hård dom efter att ha landat fel i en match mot Fjärås i början av december. Korsbandet var av och Fors får räkna med att vara borta från handbollsplanen i ett helt år. ”Det är bara att blicka framåt. Det är absolut ingen tvekan om att jag ska tillbaka”, säger hon.

2) Stenungsunds IBK kravlade sig över nedflyttningsstrecket via 7-2 hemma mot Backadalen i november – vid tillfället den andra raka segern. Laget kämpar fortfarande för sin överlevnad i division 1.

1) I den allra mest lästa sportartikeln från 2016 möter vi den lovande hockeycentern Hanna Thuvik. Eftersom det inte finns något damlag i Rönnäng spelar hon med pojklaget – och med Trollhättans damer. ”Jag gillar fysiskt spel, jag är väldigt lugn annars men på planen tycker jag om när det går lite vilt till”, berättar hon.

Jacob Humlén

Relaterade artiklar
Fler artiklar