Lade till en annans flickvän på snapchat – fick käken sönderslagen

När en kille i 18-årsåldern fick klart för sig att en annan kille lagt till hans flickvän på snapchat konfronterade han honom. Nu misstänks han för misshandel sedan han ska ha slagit sönder käken på den andra killen.

11 mars förra året fick en lärare syn på en grupp killar på Nösnäsgymnasiets skolgård. De stod vid en kille som blödde ur munnen.

När läraren ropade till dem sprang flera killar från platsen. Kvar var en kille i 18-årsåldern som fått ett slag mot ansiktet så att en hörntand flyttat på sig i munnen. Senare konstaterades även ett brott på käkbenet som behövde opereras.

Nu åtalas en kille i samma ålder för misshandel. Upprinnelsen ska ha varit att den misshandlade killen lagt till den misstänktes flickvän på snapchat.

Enligt den misshandlade killen ska han ha frågat flickvännen om hon kunde lägga till honom och det hade hon gjort. Enligt pojkvännen ska killen då ha lagt ut händelsen på snapchat och kallat henne för ”kvällens ragg”.

Den misstänkte killen hävdar i förhör att det inte var meningen att den andra killen skulle bli skadad, men att han var frustrerad över att killen nekade till att han hade lagt ut händelsen på snapchat.

Nu åtalas den misstänkte 18-åringen för misshandel.

Karina Hansson

karina.hansson@lokaltidningensto.se