Arkivfoto

Ungdomsfester spårade ur

Både i Ellösparken och på Spekeröds bygdegård fick polisen rycka ut då det var ungdomsfester med hundratals ungdomar som spårade ur.

Det var i fredags kväll som en 18-årsfest i Ellösparken blev så pass stökig att polisen fick rycka ut. Enligt polisen i södra Fyrbodal var det runt 200 ungdomar vid platsen, varav flera oinbjudna. Mycket fylleri och en del misshandel har rapporterats, men ännu har inget anmälts till polisen.

– Det var väldigt många berusade ungdomar. En person blev förd till ambulans efter att ha fått ett slag i huvudet, säger Håkan Johansson, stationsbefäl vid polisen i Södra Fyrbodal.

I lördags kväll var det en ungdomsfest, som också den spårade ur, vid Spekeröds bygdegård. Men där är det oklart om några brott har gjorts.

– Det kommer nog bli brott mot ordningslagen. Men när polispatrullen kom till platsen vid tvåtiden på natten lugnade det ner sig rätt snabbt, säger Håkan Johansson.

Inga personer uppges vara skadade, och polisen fortsätter utreda vem eller vilka som hyrt lokalen då det framkommit olika uppgifter kring det.

Anthon Näsström

Relaterade artiklar
Fler artiklar