• Målvakten Caroline Rebane är kar för en säsong till i Sif. ARKIVFOTO

  Caroline Rebane kvar i Sif

  En nyckelspelare är klar för ett år till i Sif. Målvakten Caroline Rebane har förlängt med bara dagar kvar till seriestarten.

  – Man känner sig uppskattad här, säger hon. 

  Caroline Rebane har spelat två säsonger i Sif, men tvekade länge inför att fortsätta en tredje. 

  – Jag har tvekat om jag ska fortsätta att pendla mellan Stenungsund och Mölndal. Det är mycket det det har handlat om, säger Caroline Rebane, som har haft en del andra alternativ. 

  – Jag har varit på några olika ställen och tränat, men det kändes bra till slut att vara kvar i Sif, och det känns bra att ha tagit beslutet. 

  Vad var det som avgjorde till Sifs fördel?

  – Det här blir min tredje säsong och jag trivs jättebra med allt runt omkring. Tjejerna i laget är underbara, och det är de inte överallt. Det betyder mycket. Det var tråkigt att vi åkte ur förra året, men vi ska försöka komma tillbaka igen. 

  Vad tror du om årets serie?

  – Jag har inte superbra koll. Men jag vet att Vallen och Skepplanda är med, som vi mötte förra säsongen. Det är inga dåliga lag, och jag tror inte att det blir en dans på rosor bara för att vi är i en division lägre. 

  Serien startar hemma på fredag mot Herrestad. 

  – Vi mötte dem i DM nyss. Det är ett tufft lag, men vi har mycket potential. Om vi får ut den ska det allt bli tre poäng. 

  Kristian Johansson

  Relaterade artiklar
  Fler artiklar