Tre poäng av fyra möjliga blev det för Marie Le- Caranta och de andra i Torp Badmintons förstalag. ARKIVFOTO: Lotta Hohner

Nära full pott för Torp

Torp badminton tog sju av totalt åtta poäng i två sammandrag i helgen.

– Det är viktiga poäng att ha med sig framöver, säger tränare Janne Carlsson.

Torps förstalag åkte till Örebro för säsongens andra sammandrag i division 1. Först ut var hemmalaget Örebro. Där blev det oavgjort 4–4.

– Det var mycket folk på plats och alla höll på Örebro, givetvis. Så det var en tuff match. Vi hade otur på första dubbeln, men gjorde en bra insats. De hade ett bra lag, så 4–4 är rättvist, säger Janne Carlsson.

I nästa match mötte Torp Eskilstuna. Där blev det en klar vinst sett till siffrorna, 8–0.

– Det låter stort, men det var jämna matcher. Malin Andersson slog Alice Linde, som är i toppen i Sverige i U17. Det var en bra start och hon blev lite segerorganisatör.

Det blev sammanlagt tre poäng i sammandraget för Torp, som nu ligger fyra i tabellen efter fyra spelade matcher.

– Det var välbehövliga poäng, för nästa omgång är den tuffaste, säger Janne Carlsson.

I förstalaget spelade Malin Andersson, Marie Le Caranta, Emil Johansson, David Häger, Patrik Andersson och Tim Samuelsson.

Det gick också bra för Torps division 3-lag, som är nykomlingar i serien, men som nu leder den, efter två nya vinster i helgen. Först 6–2 mot Kinnekulle och sedan 8–0 mot Ullevi.

I laget ingick Annelie Antonsson, Elin Segerlind, Anders Johansson, Tobias Eriksson, Victor Dahlgren, Mikael Andersson och Tony Hansson.

Nästa sammandrag kommer den 25 november.

Kristian Johansson

Relaterade artiklar
Fler artiklar