Rutinerat i cupens entré

De första man träffar när man går på Bilfinger Cup är Bengt Johansson och Raymond Andersson. De sköter nämligen entrén.

– Det är lite svårare att ha koll på hur många det är nu när vi har swish. Förr räknade man pengarna, säger Bengt Johansson.

Läs mer: Bilfinger cup: Knackigt på sina håll

Läs mer: Bilfinger: Rutinerat funktionärspar

Läs mer: Bilfinger cup: Publikfest i Sundahallen

Raymond och Bengt har själva spelet i Stenungsunds IF, båda var försvarare när det begav sig. 1977-1978 spelade de själva i inomhuscupen.

– Det var annat än futsal. Men det var roligt, säger Raymond.

De båda tycker det är extra kul att träffa gamla kompisar, både i den egna föreningen och andra som de mött som spelare. Men som nu är ledare i sina gamla föreningar.

– Det är roligt när man träffar spelare och ledare från förr tillsammans med deras barn, säger Raymond.

De båda herrarna hinner inte så mycket futsal under cupdagarna, men de kan kika lite från sin plats i alla fall.

– Det var sämre innan då vi stod borta vid den andra entrén, då såg vi ingenting, säger Bengt.

Orust slog blåvitt

När det kommer till spelet har tre nya grupper dragit igång sedan förra uppdateringen. Bland annat bjöds det på en toppmatch direkt i damklassen där IFK Göteborg Futsal mötte Orust Röd. Det blev en tät match där Orust Röd till slut vann med 2-0 efter mål av Elin Nielsen och Malin Skoglund. För storsatsande IFK Göteborg krävs det bättring i kommande matcher.

SIF kryssade

I herrklassen möttes Sotenäs Futsal och Stenungsunds IF 1 i en match som blev jämn, den slutade 1-1. I den andra gruppen blev det dagens hittills största seger då Stenungsunds IF 3 slog Bosna med hela 6-0. Andreas Gustafsson i hemmalaget gjorde hattrick. De övriga två lagen i gruppen är Rönnängs FF och Skärhamns Futsal som spelade 1-1 i en jämn match.

Den sista uppdateringen för dagen görs så fort som möjligt efter att den sista matchen för i dag har spelats färdig vid sjutiden.

Här kan du se alla resultat.

Björn Dinau

Relaterade artiklar
Fler artiklar