• Vallenharhaftenkämigvå,häriderbytmotÖdsmål.r.DetfinnsutrymmeförettlyftihösttrortränarenPeterErixson

  Vallens herrar vill uppåt

  Vallens herrar inleder höstsäsongen med match på lördag. Lokaltidningen kollar läget med tränare Peter Erixson.

  Hur är läget i laget efter sommaruppehållet?

  – Läget är bra! Vi har tränat på bra i tio pass de sista veckorna. Inga skador. En träningsmatch mot Rönnäng som vi vann med 5-1. Jag har full trupp att tillgå och Henån kommer att få kämpa om de ska rå på oss i derbyt på lördag.

  Kommer vi att få se några förändringar av ert spel i höst?

  – Ja, jag är ju ny tränare sedan ungefär en månad tillbaka och vill se ett nytt spelsystem. På lördag kommer ni att få se ändringar i startelvan med spelare på positioner där de inte används tidigare. Jag vill också att vi ska bli ett spelande lag som håller bollen längs marken.

  Har ni något mål med höstsäsongen?

  – Ja, Vallen är ett lag som ska synas på övre halvan av tabellen. Just nu ligger vi på den nedre, sist till och med. Vi är optimistiskt ödmjuka och ska göra allt för att komma upp till övre tabellhalvan. Det är inte många poäng upp till säker mark.

  Kommer vi att få se några förändringar av ert spel i höst?

  – Ja, jag är ju ny tränare sedan ungefär en månad tillbaka och vill se ett nytt spelsystem. På lördg kommer ni att få se ändringar i startelvan med spelare på positioner där de inte används tidigare. Jag vill också att vi ska bli ett spelande lag som håller bollen längs marken.

  Vad talar för att ni lyckas med det?

  – Flera saker. Vi har två nya spelare i laget. Victor Carlsson återvänder till oss från Ödsmål. Från Sävedalens juniorlag har vi värvat Samuel Göransson. Spelarna börjar förstå mitt spelsätt. Det är bara synd att jag inte kunde börja sätta det spelet tidigare. Jag känner att det kan bli en rolig höst.

  Patrik Persson

  Relaterade artiklar
  Fler artiklar